• Stacks Image 63

  Link
 • Stacks Image 64

  Link
 • Stacks Image 68

  Link
 • Stacks Image 119

  Link

Open Text - Alpresan
Uppdraget

Open Text samlas varje år för en gemensam kongress med deras kollegor från resten av världen. Den svenska avdelningen ville detta år passa på att samla alla inom sälj- och konsultavdelningen för att tillsammans hålla en konferens. Under några dagar ville man få fram en stark vikänsla, en ökad motivation samt ge deltagarna en härlig alpkänsla.

Deras kongress var denna gång i München och de hade lämnat ut några förfrågningar bland våra konkurrenter på ett upplägg i Garmisch Partenkirchen. Vi valde att gå en annan väg och ville erbjuda dem i våra ögon ett bättre alternativ, Saalbach.
Vi är glada att de lyssnade och valde oss!

Projektet

I våra ögon är Saalbach en av de mest kompletta alporterna för en konferens.
Här kan man ha alltifrån en övernattning till flera.
För Open Text del tog vi fram ett koncept där vi tog fasta på gemenskap, motivation och Alpkänslan. Vi ville på deras korta tid ge dem en maximal känsla av Alperna!

Resan delades upp i 2 delar där säljkåren kom till Saalbach dagen innan för att passa på att ha sin interna konferens medan de andra var på den stora kongressen i München.
När alla sedan möttes upp en kväll i Saalbach började vi med en god Österrikisk fondue i en före detta ladugård. För att ta sig till denna plats lät vi alla i säljkåren att åka i ett stjärtlappsrace nedför VM backen.
Man konfererade dagen efter och på eftermiddagen tog vi ut alla för skidåkning i Saalbachs härliga skidsystem. Vi stod för guidningen och tips på förbättring av skidåkning.
En del av deltagarna som inte var ifrån Europa hade aldrig sett snö så för deras del arrangerade vi en mycket uppskattad skidskola.
Som traditionen bjuder höll vi sedan en after ski på ett av alpernas bästa after skiställen, Hinterhag Alm. Kvällen avslutades med en Österrikisk afton med transport av pistmaskin, Ompa Ompa och rodel.

Effekten

Det var en kort period att samla så många och låta dem lära känna varandra och dela erfarenheter under lättsamma förhållanden.
Deras konferens/kick off skapade mycket glädje och skratt men framför allt en bättre motivation samt en starkare lojalitet till sin arbetsgivare.
Vi är mycket stolta och glada över detta mycket lyckade genomförande där deltagarna blev mer motiverade och fick minnen som varar!
Information
OpenText är ledande inom Enterprise Information Management (EIM). EIM – informationshantering – hjälper organisationer att växa, att sänka sina kostnader och att minska risker knutna till informationsstyrning och säkerhet. Med sina 4 400 anställda runt om i världen så tillhör de en av de största inom sitt område.

Kategori: Konferensresa

Antal: ca 80 personer

Plats: Saalbach, Österrike

Stort tack för en lyckad resa och en mycket bra insats från er på Monkfish

Karin Thörn - Marketing & Sales Coordinator Nordic Region
Stacks Image 966
Stacks Image 971
Stacks Image 977
Stacks Image 982
Stacks Image 988
Stacks Image 993
Stacks Image 999
Stacks Image 1004

Affärsidé

Vi skapar unika möten och levande konferenser med målet att maximera mötet och upplevelsen för kunden.

Vad vi gör

Möten & Event

Konferenser i Sverige och utlandet

Upplevelser

Helhetsleverantör

Här är vi också

Kontakta oss

Stacks Image 7022
+46 31 760 0991

Sverige:
Nedre Fribergs väg 8
429 41 Särö
Sweden

Monkfish Event - En mycket bra byrå!